ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ

Θωρακίστε με τον καλύτερο τρόπο την υγεία σας!

Η ομοιοπαθητική ασχολείται με το σύνολο της ανθρώπινης οντότητας και αυτό το σύνολο προσπαθεί να θεραπεύσει.

Για την ομοιοπαθητική δεν υπάρχουν ασθένειες, αλλά μόνο άνθρωποι ασθενείς! Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν είναι ειδικά για τη συγκεκριμένη διάγνωση (ασθένεια), αλλά για το συγκεκριμένο οργανισμό με βάση τα συμπτώματα που αυτός εμφανίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή και στα τρία επίπεδα της ύπαρξης του: στο σωματικό, το διανοητικό και το ψυχολογικό.

Ο βασικός στόχος του ομοιοπαθητικού Μακρυγιάννη Βασιλείου, στη Θεσσαλονίκη, είναι η ενδυνάμωση του ίδιου του οργανισμού με την κινητοποίηση των αμυντικών του δυνάμεων με τελικό αποτέλεσμα την επαναφορά της ισορροπίας και στα τρία επίπεδα της ύπαρξής του (σωματικό, διανοητικό και ψυχικό), το οποίο αποτελεί την υγεία.

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Μπορείτε να κλείσετε τηλεφωνικά ραντεβού, όπως και ηλεκτρονικά μέσω email ή από τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε να συναντηθούμε. Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης μπορεί να κανονιστεί ραντεβού κατ’ οίκον.

Τι να περιμένω από το πρώτο ραντεβού;

Η πρώτη εκτίμηση διαρκεί στις περισσότερες περιπτώσεις περίπου μία ώρα. Ο χρόνος αυτός είναι απαραίτητος για τη λήψη ενός σωστού και λεπτομερούς ομοιοπαθητικού ιστορικού. Το ομοιοπαθητικό ιστορικό διαφέρει από το ιστορικό της κλασικής ιατρικής στο ότι δεν εστιάζουμε μόνο στα συμπτώματα, αλλά στο σύνολο της προσωπικότητας που έχουμε απέναντί μας.

Ποια είναι η καταλληλότερη μορφή θεραπείας για εμένα;

Η επιλογή της κατάλληλης μορφής θεραπείας για τον κάθε άνθρωπο είναι ένα πολυσύνθετο θέμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα. Αντιμετωπίζουμε ανθρώπους, όχι διαταραχές. Εφόσον, λοιπόν, εκτιμήσουμε το πρόβλημα, στη συνέχεια, θα συζητήσουμε τις επιλογές μας και θα καταλήξουμε μαζί στην κατάλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση που ταιριάζει στις εξατομικευμένες ανάγκες σας.